Pups 7 weken

De pups groeien razendsnel en krijgen allerhande ervaringen mee. Zo ook een kennismaking met de showtafel. Hieronder een mooi overzicht van het hele nest.

Pups 20 dagen oud

De pups zijn nu 20 dagen oud, hun oogje zijn open en ze worden steeds bewegelijker.

Alle pups uit dit nestje zijn nu ook besproken. Mocht je toch graag op de reservelijst komen, lees dan eerst de informatie op onze puppy pagina en neem contact met ons op via de contact pagina.

7 pups geboren

Met trots kondigen we aan dat onze Fleur op 5 maart zeven prachtige pups heeft gekregen, bestaande uit vijf schattige teefjes en twee stoere reutjes (zie de video hieronder). Het was een ontroerend en magisch moment om te zien hoe de moeder zorgzaam haar kleintjes ter wereld bracht en nu liefdevol voor haar nestje zorgt. We kijken ernaar uit om deze pups te zien opgroeien en de wereld te verkennen!

Heb je interesse in een pup, lees dan eerst de informatie op onze puppy pagina en neem contact met ons op.

Alle pups uitgevlogen

Alle 8 pups van Fleur zijn intussen vertrokken naar hun nieuwe baasjes. Er zijn geen pups meer beschikbaar. Wij, en Fleur nog het meeste van al, genieten intussen van de rust die terug gekeerd is en van de leuke foto’s die we krijgen van de pups in hun nieuwe huizen. Alle pups zijn ook in The Breed Archive ingevoerd en kunnen daar verder gevolgd worden.

Een volgend nest plannen we in 2024. Zodra daar meer info over is, zullen we dit hier melden.

Keitaro West Side Story – Charlie

Pups 6 weken

De pups blijven razendsnel evolueren en krijgen ook steeds meer nieuwe prikkels en ervaringen. Hieronder kennis maken met de bench en uiteraard buiten spelen.

Pups 5 weken

Vandaag zijn de pups een goeie 5 weken oud. In deze belangrijke periode proberen we ze al in aanraking te laten komen met ongewone geluiden zodat ze er later gemakkelijker mee om kunnen gaan. Hier: vuurwerktraining (zet geluid op).

Pups 4 weken oud

Hoofdactiviteiten van de pups: groeien en stoeien (en slapen natuurlijk, maar zo’n slaapfilmpje is niet zo leuk om naar te kijken). Geniet van dit jonge geweld!